Ќе ни биде чест и задоволсво, да ја прославите со нас нашата венчавка во недела на 26 мај 2019.

Јана & Марко

Да не звучи како клише, но нам ни се чини како вчера да се запознавме. А веќе три години како уживаме во многуте незаборавни мигови кои ги имаме поминато заедно. Летувања, зимувања, родендени, свадби, годишнини… вечни дискусии “кој е попаметен” и “кој е поснаодлив”... слатки подароци… чудни изненадувања (знаете и вие оти некои беа чудни :) )... и уште многу други детали кои ја направија нашата приказна да биде Вистинската.

Јана and Марко’s Wedding

Date

Tuesday, May 12

07:30 PM

Address

Партизанска 5/2

Host

Марко and Јана's family


ПРАТИ ОДГОВОР