Зошто моменти?

„Моменти“ е единствена платформа со која на уникатен начин, дигитално можете да ги споделите сите свои посебни моменти со вашите пријатели. Креирајќи специјални дигитални покани можете да ги поканите најблиските на вашите лични настани или пак да креирате и испратите покани за деловните настани кои ги организира вашата компанија.

Прочитај повеќе

Зошто моменти?

„Моменти“ е единствена платформа со која на уникатен начин, дигитално можете да ги споделите сите свои посебни моменти со вашите пријатели. Креирајќи специјални дигитални покани можете да ги поканите најблиските на вашите лични настани или пак да креирате и испратите покани за деловните настани кои ги организира вашата компанија.

Прочитај повеќе

Одбери го твојот момент

1. Одбери ја твојата покана

2. Креирај уникатна покана

3. Испрати ја твојата покана

Родендени

Види Моменти

Настани

Види Моменти

Сакате да добиете персонализирана понуда за вашата прослава?

Контактирајте нѐ