ЗОШТО МОМЕНТИ?

„Моменти“ е единствена платформа со која на уникатен начин, дигитално можете да ги споделите сите свои посебни моменти со вашите пријатели. Креирајќи специјални дигитални покани можете да ги поканите најблиските на вашите лични настани или пак да креирате и испратите покани за деловните настани кои ги организира вашата компанија.

1 ЧекорОдбери момент

Одбери го видот на твојот настан од некој од предложените. Потоа одбери ја темата за дигиталната покана која најмногу ќе ти „фати око“.

2 ЧекорНАПРАВИ ТOJ ДА БИДЕ НАВИСТИНА УНИКАТEН

Внеси ги сите информации за твојот настан. Можеш да ја промениш дигиталната покана селектирајќи еден или повеќе од достапните елементи. Не се штеди и биди креативен.

3 ЧекорИспрати го твојот момент

Внеси ги потребните податоци за твоите гости и стисни ИСПРАТИ. Сега можеш да продолжиш со подготовките за твојот момент и да проверуваш колку од поканетите ја прифатиле твојата уникатна дигитална покана.