Контакт

Контактирајте нѐ

Сакате да стапите во контакт со нас или да добиете персонализирана понуда за вашата прослава? Контактирајте нѐ со внесување на потребните информации

Информации

info@momenti.mk

Изработка на специјални покани

contact@momenti.mk

Маркетинг

marketing@momenti.mk

+389 78 257 187

„Костурски херои“ бр. 2/2, Скопје