Ве поканувам на
  Мојот
7
ми
Роденден
ДЕТАЛИ
Каде:
Игротека Моменти
Кога:
27.03.2019
Час:
00:00h
Другарчиња кажете им на вашите родители дека ве поканувам на мојот 7-ми роденден. Ќе играме, ќе пееме, ќе скокаме и ќе се смееме. Родители и вие сте поканети, бидејќи таму ќе бидат и мама и тато. Се гледаме :)
ПОТВРДЕТЕ ПРИСУСТВО
ЗАТВОРИ МАПА
Кликни ако гостинот не присуствува
Кликни ако гостинот не присуствува