Марко
&
Јана
Ве покануваме на
НАШАТА СВАДБА
ДЕТАЛИ
Кога, каде, како видете тука
01. Јануари. 2020 / 08:00h.
Ресторан Моменти
Локација
Да не звучи како клише, но нам ни се чини како вчера да се запознавме. А веќе три години како уживаме во многуте незаборавни мигови кои ги имаме поминато заедно. Летувања, зимувања, родендени, свадби, годишнини… вечни дискусии “кој е попаметен” и “кој е поснаодлив”... слатки подароци… чудни изненадувања (знаете и вие оти некои беа чудни :) )... и уште многу други детали кои ја направија нашата приказна да биде Вистинската.
ПОТВРДЕТЕ ПРИСУСТВО

ПОТВРДЕТЕ ПРИСУСТВО


ПОТВРДИ
ЗАТВОРИ МАПА