Јана & Марко

Да не звучи како клише, но нам ни се чини како вчера да се запознавме. А веќе три години како уживаме во многуте незаборавни мигови кои ги имаме поминато заедно. Летувања, зимувања, родендени, свадби, годишнини… вечни дискусии “кој е попаметен” и “кој е поснаодлив”... слатки подароци… чудни изненадувања (знаете и вие оти некои беа чудни :) )... и уште многу други детали кои ја направија нашата приказна да биде Вистинската.

Свадбата на Марко и Јана

Дата

01 Јануари 2020

08:00 PM

Адреса

Улица Моменти

Ве покануваат

Фамилиите на Марко и Јана

Кликни ако гостинот не присуствува