Ве покануваме на

5 роденден на

Momenti

Повеќе детали

Локација: Ресторан Моменти

Дата: 01.01.2020

Час: 15:00 ч.

Детали

Почитувани пријатели, соработници, партнери и клиенти, ве покануваме на еден многу важен состанок - роденденот на нашата компанија. Единствено што треба да го направите пред овој состанок е да се подготвите за одлична забава, со многу музика и релаксирана атмосфера. Забрането е да се збори за работа! Се гледаме :)

ПОТВРДЕТЕ ПРИСУСТВО
ЗАТВОРИ МАПА
Кликни ако гостинот не присуствува