Те поканува на

Моменти

Почитувани пријатели, соработници, партнери и клиенти, ве покануваме на еден многу важен состанок - роденденот на нашата компанија. Единствено што треба да го направите пред овој состанок е да се подготвите за одлична забава, со многу музика и релаксирана атмосфера. Забрането е да се збори за работа! Се гледаме :)

Локација: Улица Моменти

Дата: 01.01.2020, 03:00:00 PM

Потврди присуство
ЗАТВОРИ МАПА

Потврди присуство

Кликни ако гостинот не присуствува