Те поканува на

BUSINESS SUMMIT 2019

Почитувани пријатели, соработници, партнери и клиенти, ве покануваме на еден многу важен состанок - роденденот на нашата компанија. Единствено што треба да го направите пред овој состанок е да се подготвите за одлична забава, со многу музика и релаксирана атмосфера. Забрането е да се збори за работа! Се гледаме :)

<

Дата

01.01.2020

Почеток

15:00 h

Адреса

Улица Моменти

Присуствуваш?

Кликни ако гостинот не присуствува