Марко & Јана
Ве поканувам на НАШАТА СВАДБА
Да не звучи како клише, но нам ни се чини како вчера да се запознавме. А веќе три години како уживаме во многуте незаборавни мигови кои ги имаме поминато заедно. Летувања, зимувања, родендени, свадби, годишнини… вечни дискусии “кој е попаметен” и “кој е поснаодлив”... слатки подароци… чудни изненадувања (знаете и вие оти некои беа чудни :) )... и уште многу други детали кои ја направија нашата приказна да биде Вистинската.

Кога

01. Јануари. 2020

Каде

Ресторан Моменти

Почеток

08:00h.

ЗАТВОРИ МАПА

ПОТВРДЕТЕ ПРИСУСТВО


ПОТВРДИ