Марко & Јана

Now let's party

Повеќе детали

Да не звучи како клише, но нам ни се чини како вчера да се запознавме. А веќе три години како уживаме во многуте незаборавни мигови кои ги имаме поминато заедно. Летувања, зимувања, родендени, свадби, годишнини… вечни дискусии “кој е попаметен” и “кој е поснаодлив”... слатки подароци… чудни изненадувања (знаете и вие оти некои беа чудни :) )... и уште многу други детали кои ја направија нашата приказна да биде Вистинската.

Локација: Your Address
Дата:01.01.2020
Почеток:20:00 h
ПОТВРДЕТЕ ПРИСУСТВО
ЗАТВОРИ МАПА

ПОТВРДЕТЕ ПРИСУСТВО

Кликни ако гостинот не присуствува
Кликни ако гостинот не присуствува